Q-Top Carry System Tube

 Terug naar overzicht

Q-Tech introduceert: Q-Top Carry System – Tube, dé transportkoker van de toekomst! Het ontwerp en materiaalgebruik van de Q-Top Carry System – Tube komt overeen met andere producten die u al kent van Q-Tech: geanodiseerd aluminium afgewerkt met kunststoffen zwarte uiteinden. Vanzelfsprekend is e.e.a. TÜV gecertificeerd en volledig onderhoudsvrij!

Onze volledig nieuw ontwikkelde Carry System – Tube is daarnaast een gebruiksvriendelijke en multifunctionele transportkoker. Binnen 5 minuten monteert u de hoogwaardige Carry System – Tube op uw Q-Top allesdragers of imperiaal. Bovendien is de Carry System – Tube ook nog eens aerodynamisch en waterdicht; handig voor als u zaken vervoert die niet vochtig mogen worden.


De Q-Top Carry System – Tube is leverbaar in 3 lengtes:

39.8587              Q-Top Carry System - Tube - 3000mm

39.8589              Q-Top Carry System - Tube - 4000mm

39.8591              Q-Top Carry System - Tube - 6000mm


Op het moment dat u diefstalgevoelige materialen vervoert in uw Carry System – Tube, dan is optioneel een set van 2 sloten (voor de voor-en achterzijde) leverbaar om e.e.a. veilig af te kunnen sluiten


39.8637              2 sloten t.b.v Carry System - Tube


De afmetingen van de transportkoker zijn:

Externe afmeting : 126 x 126 mm

Interne afmeting : 121 x 108 mm


Wat deze transportbuis verder uniek maakt, is dat hij is voorzien van een vlakke interne bodem en bestaat hij uit slechts 1 aluminium deel.


De Q-Top Carry System – Tube is vanaf eind mei leverbaar in lengtes van 3, 4 en 6 meter.