Onze klanten

Q-Tech doet uitsluitend zaken met importeurs, dealerbedrijven of carrosseriebedrijven dan wel ombouwers. Door middel van contracten of prefered supplier kunnen wij leveren aan de grote merken op het gebied van bedrijfswagens.

Importeurs & fabrikanten

Bij een importeur ligt de focus op centralisatie, efficiency en een kwalitatief hoogwaardig assortiment. Daarnaast is een betrouwbare partner voor een importeur essentieel.  Diverse importeurs zijn op basis daarvan een relatie met Q-Tech aangegaan. Wij zijn er trots op dat wij partner zijn van de Pon organisatie, D' Ieteren, Ford Benelux, Renault Benelux, Volvo Trucks Benelux en Nissan Benelux.

Lees verder...

Bedrijfswagendealers

Bent u een merkdealer of verkoopt u meerdere merken bedrijfswagens? Wij leveren bijna ons gehele assortiment uit voorraad. Onze producten zijn leverbaar voor bijna iedere bedrijfswagen onder de 3,5 ton. Of het nu een Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Mercedes, MAN, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota of Volkswagen betreft, wij hebben daarvoor de juiste bedrijfswagenaccessoires beschikbaar. 

Lees verder...

Carrosseriebedrijven

Ook voor carrosseriebedrijven en ombouwers zijn wij een aantrekkelijke partner. Ons assortiment omvat diverse functionele producten die vaak benodigd zijn bij de inrichting van een bedrijfswagen. Onze producten zijn uit voorraad leverbaar en afgestemd op merk en type. Montage is daardoor eenvoudig en snel.

Lees verder...