Q-Top Comfort Bars TÜV-certified

 Terug naar overzicht

Met trots presenteert Q-Tech een nieuw en revolutionair product uit de Q-Top-reeks: Comfort bars. Deze unieke set design-allesdragers is ontwikkeld door de R&D afdeling van Q-Tech en biedt gebruikers op-en-top flexibiliteit. Q-Top Comfort bars brengen slim daktransport & comfortabel rijgedrag ineen. De berijder kan namelijk zelf in één handomdraai de functionaliteit aanpassen. Van transport-modus naar comfort-modus of andersom.

Het vernuftige switch-mechanisme maakt dat Q-Top Comfort bars in verticale of horizontale positie geplaatst kunnen worden. Via een robuuste handle verandert de gebruiker met het grootste gemak de positie van de bars. Tijdens transport van lange materialen staan de dragers verticaal. Wordt er niets vervoerd, dan kunnen de dragers in horizontale positie gebracht worden. In deze comfort-modus biedt het product het genot van geruisloos, economisch en duurzaam rijden. Bovendien is de handle voorzien van een uniek slot: dit waarborgt veilig transport en sluit direct het systeem af.

Comfort bars: MOVIE.


De luchtweerstand van de Comfort bar is minimaal. De dragers zijn gemaakt van curved aluminium en het product sluit aan op de daklijn van het voertuig. In de comfort-modus hebben Comfort bars slechts een hoogte van 10 cm, gemeten vanaf het montagepunt op het dak.

De Comfort bars hebben een draagvermogen van 75 kilogram. Qua montage zijn de RVS (stainless steel) montagesteunen afgestemd op de originele montagepunten van het voertuig; met slechts een half uur montagetijd zijn de Comfort bars klaar voor gebruik. Bijkomend voordeel is dat de bars in de comfort-modus (neergeklapte stand) het brandstofverbruik minimaal beïnvloeden. Voor elektrische voertuigen vraagt deze stand minder van de actieradius van de bestelwagen.

Het design, de afwerking, het gebruiksgemak, de safety-issues en met name de verschillende gebruiksstanden maken Comfort bars uniek.

Q-Top Comfort bars zijn vanaf 1-1-2020 leverbaar voor alle gangbare merken en modellen bedrijfswagens in het kleine en middensegment.


Q-Top Comfort Bars TÜV