Wat wilt u weten over Q-Tech?

Missie

Missie & Visie

Q-Tech is een mensenbedrijf. Voldoening uit je werk halen is een belangrijk uitgangspunt. Door te weten waar Q-Tech voor staat en waar Q-Tech voor gaat, kunnen alle medewerkers in hun eigen specialiteit bijdragen aan het resultaat.

Klanten

Onze klanten

Q-Tech levert haar producten op Europees niveau aan importeurs, bedrijfswagendealers, autoaccessoire- en carrosseriebedrijven.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Om de beste in de markt te zijn, moet je de beste producten bieden. Q-Tech beschikt over alle nodige kennis in eigen huis. Van productidee tot eindproduct. Van wens naar realiteit.

Team

Het team

Dagelijks zet een team van specialisten zich in om u van dienst te zijn.
Maak kennis met een aantal van onze collega’s en ontdek welke stem of handtekening onder een e-mail bij welk gezicht hoort.

Tijdlijn

Onze tijdlijn

Alle Q-Tech collega’s hebben jaar in jaar uit hard gewerkt om inhoud te geven aan de Q-Tech historie. Dat het team daar trots op is, blijkt wel uit het feit dat ze de geschiedenis graag deelt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Q-Tech streeft ernaar de efficiëntie van processen continue te optimaliseren. Dit doen wij door onze CO2 footprint te minimaliseren en bij te dragen aan een betere leefomgeving.