Q-Top O19 imperiaal introductie

 Terug naar overzicht

De Q-Top O19 aluminium imperiaal. Een welkome aanvulling op Q-Top imperiaal-assortiment. Met trots presenteert Q-Tech een nieuwe imperiaal in de Q-Top productfamilie; de O19. Deze volledig nieuw ontwikkelde imperiaal heeft open zijkanten en vormt hierdoor een welkome aanvulling op het Q-Top imperiaal-assortiment.

De door de R&D afdeling van Q-Tech ontwikkelde imperiaal biedt, net als de bestaande Q-Top C13 imperiaal, functioneel daktransport in combinatie met een strak design. Het belangrijkste verschil ten opzichte van de huidige aluminium imperiaal zit in de zijkanten.

De nieuw ontwikkelde O19 aluminium imperiaal heeft open zijkanten die hoger zijn dan die van de gesloten uitvoering. Deze imperiaal is speciaal ontwikkeld voor klanten die dagelijks één of meerdere ladders op hun dak vervoeren. De open zijstructuur leent zich namelijk perfect om een ladder met wijkende eindsporten doorheen te steken, en hem eenvoudig vast te snoeren.

Q-Top O19 imperiaal (TÜV): MOVIE


Uniek daarbij aan deze O19 aluminium imperiaal is, dat de positie van de dwarsdragers zich op dezelfde hoogte bevinden als die van de onderste lengtedragers. Het wordt hierdoor nog eenvoudiger om een ladder te bevestigen. Bovendien bieden de hoge zijkanten meer stabiliteit bij transport van grotere ladingen.

Het geanodiseerde aluminium en de zwarte kunststof eindkappen zijn herkenbare elementen in de ontwerpen van Q-Tech. Het aluminium maakt de imperiaal licht, maar door de slimme vormgeving van de aluminium profielen, is hij net zo sterk als een stalen imperiaal.

De open zijkanten zijn op zich al bijzonder: ze worden gevormd door met glasvezel versterkte kunststof zwarte vinnen, waarbij de achterste vin rood gekleurd is: Q-Tech’s Surprisingly different effect. De RVS montagesteunen zijn per voertuig ontwikkeld op basis van de positie van de originele imperiaal-montagepunten af fabriek. Naast dat deze aluminium imperiaal niet roest, onderhoudsvrij en volledig kleurvast is, past het bij duurzaam ondernemerschap. Een overtuiging die steeds meer aan terrein wint.

Bij de ontwikkeling van een imperiaal wordt altijd naar optimaal gebruiks- en rijcomfort gestreefd. Met zijn open zijkanten is de Q-Top O19 zelfs geluidsarm bij een snelheid van 120 km/uur. De standaard meegeleverde diffusers zorgen voor maximale geluideliminatie. Afhankelijk van het merk en type bedrijfswagen en de toegestane daklast van het voertuig, heeft de Q-Top O19 een draagvermogen tot 167 kilogram. Binnen 45 minuten is de imperiaal klaar voor gebruik.

De Q-Top O19 is TÜV-gecertificeerd en leverbaar voor bijna elk model. Het bestaande assortiment accessoires zoals de natuurrubber opsteekrol, bindhaken, lampbeugels, opstaande kanten en loopbanen, is ook voor dit type imperiaal geschikt. Q-Tech levert niet aan de eindgebruiker: verkoop gaat via de erkende bedrijfswagendealers of carrosseriebedrijven.

De O19 imperiaal is per direct leverbaar voor alle gangbare merken en modellen bedrijfswagens in het kleine en middensegment.

https://youtu.be/ebh7yvoXt2g