Werkwijze van Q-Tech

 Terug naar overzicht

Kracht

 'geweldig design, technisch functioneert het súper'

Bij Q-Tech werken productontwikkelaars en de productie-afdeling vanaf de start van het ontwikkelproces intensief met elkaar samen.

De ontwikkeling van de producten gebeurt in eigen huis waarbij functionaliteit, ontwerp, ergonomie en prijsstelling hoog in acht worden genomen.

De klant staat vanzelfsprekend altijd centraal. Hierdoor gaan oogstrelend ontwerp, de laatste stand van de techniek en een scherpe prijsstelling hand in hand. 

Mede hierdoor krijgen de Q-Tech producten hun kenmerkende eigen karakter, hebben ze altijd een toegevoegde waarde en onderscheiden ze zich in de markt.

Passie

'elk nieuw product heeft toegevoegde waarde!'

Onze productontwikelaars zijn vooruitstrevend. Zij zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen met betrekking tot staal, RVS en aluminium.

Bij elke productontwikkeling zoeken zij naar mogelijkheden, om het product onderscheidend te maken ten opzichte van wat er op dat moment op de markt verkrijgbaar is. Hierdoor bieden de Q-Tech producten altijd iets extra's aan de eindgebruiker.

Een voorbeeld hiervan is de kenmerkende Q-Top aluminium imperiaal. Deze imperiaal is voorzien van een rubberen strip aan de zijkanten van de imperiaal. Hierdoor kan men veilig (zonder weg te glijden) een ladder tegen de imperiaal plaatsen.

Verder voorkomt de rubberen strip dat de imperiaal in zo'n geval beschadigt. Tenslotte heeft deze rubberen strip een esthetische functie. Hierdoor oogt de imperiaal minder groot.

Motto

'van de telefoon opnemen tot en met de verpakking'

Surprisingly Different is onze pay-off. Q-Tech wil anders zijn, anders denken en anders doen. Q-Tech wil niet per sé de grootste worden, maar wil wel een handtekening zetten in de markt en de beste zijn.

Naast moderne digitale besteltechnieken is ook persoonlijk contact voor ons heel belangrijk. Telefonische bereikbaarheid is essentieel, daarom krijgt u wanneer u ons belt altijd binnen drie keer overgaan een collega aan de lijn!

Onze Q-BOX is een ander voorbeeld van onze verregaande dienstverlening. Deze verpakkingsdoos is zo slim ontwikkeld dat bijna al onze producten in één en dezelfde doos passen. Door multifunctionele vulblokken wordt het product stootvast getransporteerd en ontvangt u de door u bestelde producten altijd schadevrij.