Carrosseriebedrijven en ombouwers

 Terug naar overzicht

Aan carrosseriebedrijven en ombouwers leveren wij bedrijfswagenaccessoires voor merken als Citroen, Dacia, Fiat, Ford, MAN, Mercedes, Nissan, Opel, Renault, Toyota en Volkswagen. Er zijn diverse functionele accessoires leverbaar voor alle typen bedrijfswagens die transport via het dak van de auto vergemakkelijken. Bijvoorbeeld de Q-Top aluminium imperiaal of de Q-Top allesdragers.

Daarnaast biedt Q-Tech een breed assortiment RVS bars om de carrosserie te beschermen tegen schade bij kleine aanrijdingen: de Q-Safe sidebars, backbars en gecertificeerde pushbars. In deze productfamilie vallen ook de inbraakwerende platen (voorkomen diefstal uit de laadruimte) en de aanhangerbeveiliging/disselslot: de SafeGuard.

Om het in- en uitstappen bij de laadcabine te vergemakkelijken hebben wij diverse stalen en aluminium opstappen ontwikkeld: de Q-Step productlijn.

Ons Q-Top, Q-Safe en Q-Step assortiment is leverbaar voor alle merken en typen bedrijfswagens. Bovendien snel uit voorraad leverbaar, waardoor u nooit misgrijpt…