Importeurs

 Terug naar overzicht

Als partner van importeurs en fabrikanten zorgen wij voor de ontwikkeling, productie, verkoop, logistiek en marketing van onze producten. Hierdoor zijn wij in staat om zowel de importeur dan wel fabrikant als ook het complete dealer netwerk naar volle tevredenheid te beleveren.

Voor deze klanten hebben wij een tailor-made online bestelsysteem ontwikkeld, waarmee zij in hun eigen vertrouwde online omgeving kunnen bestellen. Ons tailor-made online bestelsysteem is de schakel tussen importeur, dealerbedrijf en Q-Tech. De dealer kan hier offertes maken, bestellingen plaatsen en zijn bestelhistorie inzien. 

Kortom, aangesloten dealerbedrijven doen hun business in hun vertrouwde online omgeving. Q-Tech is met haar Q-Top, Q-Step en Q-Safe assortiment het warehouse en de centrale distributeur. Op importeursniveau wordt voor een centrale facturatie gezorgd. 

Het totale assortiment aan bedrijfswagen accessoires (one-stop-shop), de snelle levering uit voorraad en met name de compleetheid van onze dienstverlening bespaart de importeur tijd en mankracht.