CORONA-UPDATE

 Terug naar overzicht

19-03-2020

Corona-maatregelen

Q-Tech volgt de Corona-actualiteiten nauwlettend. Daarbij volgen wij de aanwijzingen van het RIVM. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, zijn reeds diverse maatregelen getroffen en hebben wij onze werkwijze drastisch aangepast. De huidige stand van zaken is:

NEDERLAND

  • In Nederland zullen de leveringen gecontinueerd worden. Wel vragen wij uw begrip voor mogelijk langere levertijden, veroorzaakt door een lagere productiecapaciteit en transportbeperkingen.
  • Het merendeel van onze collega’s werkt momenteel vanuit huis; u kunt uw contactpersoon telefonisch bereiken.
  • Helaas worden er geen relatiebezoeken gedaan en ontvangen wij geen bezoek op ons kantoor.
  • Vrachtwagens worden wel geladen en gelost, maar onze medewerkers blijven daarbij op gepaste afstand.

BELGIË EN FRANKRIJK
In België ligt sinds 18 maart het openbare leven zo goed als stil. Veel bedrijven zijn niet geopend of kunnen geen leveringen ontvangen. Onze Belgische vestiging is daarom fysiek gesloten en er vinden tijdelijk geen leveringen meer plaats aan Belgische en Franse klanten. Telefonisch zijn onze collega’s wél bereikbaar. Zodra de situatie verandert, informeren wij u via onze website en via onze buitendienst.

VOORRADEN
Momenteel hebben wij nog voldoende voorraad om onze producten uit te leveren. Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen wij persoonlijk contact met u op.

Zodra de situatie verandert, actualiseren wij onze berichtgeving. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, laat het ons dan weten! Al onze medewerkers staan telefonisch voor u klaar via het algemene nummer 0032 78 62 99 279 of via hun mobile phone. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar: info@q-tech.eu.

Onze excuses voor het ongemak en namens het gehele Q-Tech team wensen wij een ieder het allerbeste in deze onzekere periode!