Comfort bars TÜV-gecertificeerd

 Terug naar overzicht

Wat zijn wij trots te kunnen melden dat alle formaliteiten omtrent de TÜV-certificering van de Q-Top Comfort Bars nu compleet zijn afgerond. Vorig jaar bleek al dat dit nieuwe product voldoet aan de DIN 75302:2019, maar nu dan echt gestaafd met het formele certificaat. De certificering was voor de keuringsinstantie ook een mijlpaal, aangezien deze DIN- Norm nét was aangescherpt en er nog geen vergelijkbare proeven waren gedaan. 

Onze Q-Top Comfort bars zijn de afgelopen maanden door keuringsinstantie TÜV volledig binnenste buiten gekeerd. Er werden diverse fysieke proeven uitgevoerd op het product en specifieke onderdelen. Daarnaast is er ook een krachtige crashtest uitgevoerd. Zelfs de handleiding en het complete productie proces zijn door de gerenommeerde keuringsinstantie onder de loep genomen. En met goed gevolg!

Q-Top Comfort bars hebben al deze testen glansrijk doorstaan en inmiddels zijn alle formele documenten nu ook afgevinkt. Het resultaat mag er zijn: TÜV-gecertificeerde neerklapbare allesdragers die zonder ingewikkelde handelingen zowel in een duurzame comfortabele- als een functionele transportmodus kunnen staan. Met de TÜV -certificering van onze Q-Top Comfort bars is hierdoor gelijk een norm gesteld voor alle hierna te toetsen, vergelijkbare producten.

Q-Top Comfort bars. Surprisingly further​​​​​​​

https://www.youtube.com/watch?v=6UeAJUSaAao