Q-Potentials

 Terug naar overzicht

Daan

"Ik heb hier zoveel geleerd, ik had geen ander stagebedrijf willen hebben." - Daan Coumans

Daan heeft binnen ons bedrijf binnen 6 maanden een product voor de Renault Megane Estate weten te ontwikkelen dat de komende jaren verkocht zal gaan worden aan Renault Nederland. Hij heeft meerdere prototypes kunnen ontwikkelen en hiermee praktijktesten kunnen uitvoeren. In totaal heeft hij aan circa 15 projecten gewerkt, hiervoor concepten gemaakt, prototypes getest en deze zullen (sommige na nog enige doorontwikkeling) in productie genomen zal gaan worden. Daan is op dit moment bij Q-Tech in dienst gekomen als onderdeel van het Research & Development team.

Paco

"Zoek je een leerzame stageplek binnen de techniek, dan is dit bij uitstek de plek om stage te lopen." - Paco Coenen

Paco heeft bij Q-Tech zijn afstudeeropdracht gedaan om een nieuw type achteropstap te ontwikkelen. Dit was een zeer conceptueel traject waarin allerlei nieuwe innovaties toegepast moesten worden. Hij heeft dit met een zeer mooi resultaat gedaan en is inmiddels werkzaam bij Snoeks Automotive. 

​​​​​​​Bart

"Geweldige stageperiode gehad met de binken van Techniek." - Bart Ten Hoeve

Bart heeft bij ons verschillende producten op de markt gebracht waaronder het Trekhaakslot en de One- en TwoStep opstapbumpers die beide een enorm succes geworden zijn voor Q-Tech. Bart is inmiddels werkzaam bij Donkervoort automobielen.

​​​​​​​Jordi

"Q-Tech is een uiterst dynamisch en leerzaam bedrijf waarin je de aspecten van IPO op zijn allerbreedst meemaakt." - Jordi Dudart

Jordi heeft tijdens zijn stageperiode meegeholpen aan de ontwikkeling van meerdere interne en externe producten waaronder verschillende gereedschappen voor intern gebruik.