Imperiaal

Onze Missie

In basis ontwikkelen, vervaardigen en verhandelen wij functionele producten voor bedrijfswagens (tot 3500 kg) die de berijder gebruikscomfort en extra veiligheid bieden.

Visie

Om de missie te verwezenlijken zetten wij ons dagelijks in om marktleider te zijn én te blijven.

Dat is zichtbaar doordat wij:

  • Innovatieve, kwalitatieve producten leveren;
  • Efficiënt en klantgericht werken en afspraken nakomen;
  • Veilig en volgens de geldende regelgeving handelen;
  • Collega’s uitdagend werk bieden;
  • En een snel schakelende organisatie met een open cultuur zijn.

Filosofie

Sinds 2001 heeft Q-Tech zich ontwikkeld als betrouwbare fabrikant op het gebied van functionele accessoires voor de lichte bedrijfswagenmarkt. Q-Tech onderscheidt zich op de markt van bedrijfswagenaccessoires op diverse fronten.

Naast efficiënte en digitale besteltechnieken hechten wij ook waarde aan persoonlijk contact. Onze klanten krijgen een vast contactpersoon als aanspreekpunt, zodat u én wij snel kunnen schakelen.

Optimale telefonische bereikbaarheid vinden wij essentieel. U hoort ons gewoon zo snel mogelijk  aan de lijn te krijgen om uw vraag te stellen of advies te krijgen over onze producten of over een levering. Bij ons zal de telefoon nooit voor een derde keer overgaan.

Anders zijn, anders denken en anders doen = Surprisingly Different.
Q-Tech zet zich dagelijks in om een toonaangevende organisatie te zijn die haar eigen unieke handtekening in de markt zet. Ons streven is niet de grootste te worden, maar wel de beste.