Nouvelles

SUPRISINGLY DIFFERENT

Q-Tech & Altrex présents Q-Top Get-Up échelle thumbnail

Q-Tech & Altrex présents Q-Top Get-Up échelle

(Lisez plus...)

22-4-2020 Q-Tech et Altrex: qui permet une utilisation plus simple et sûre des galeries de toit sur les véhicules utilitaires

CORONA-UPDATE thumbnail

CORONA-UPDATE

(Lisez plus...)

19-03-2020 Q-Tech suives les instructions du RIVM.

Comfort bars TÜV-certifié thumbnail

Comfort bars TÜV-certifié

(Lisez plus...)

25-02-2020TÜV-certification trajectoire est positive scellée

Les vacances thumbnail

Les vacances

(Lisez plus...)

Q-Tech est ouvert pendant les vacances de Noël!

Black Friday 2019 thumbnail

Black Friday 2019

(Lisez plus...)

Une fois encore, Q-Tech a opté pour une excellente promotion le Black Friday cette année.

Barres de Confort thumbnail

Barres de Confort

(Lisez plus...)

Juin 2019 - Nouveau dans la famille Q-Top: Barres de Confort

Q-Tech ouvre nouveau site thumbnail

Q-Tech ouvre nouveau site

(Lisez plus...)

Juin 2019 - Q-Tech ouvre son premier site en Belgique en août 2019.

Jolanda 12,5 years part of Q-Tech thumbnail

Jolanda 12,5 years part of Q-Tech

(Lisez plus...)

Mars 2019 - Our appreciated colleague Jolanda has been part of the Q-Tech organisation for 12,5 years.

28 galeries de toit pour Unit-T thumbnail

28 galeries de toit pour Unit-T

(Lisez plus...)

Decembre 17 - Unit-T a complété sa flotte avec 28 nouvelles Volkswagen Caddy.

Elk jaar worden immers vele mensen het slachtoffer van ongevallen tijdens het laden, lossen en vervoeren van materiaal. Al te vaak lijken de gewoonten die wij in de loop der generaties hebben aangenomen, de juiste manier van werken te zijn. Het is echter noodzakelijk onszelf regelmatig in vraag te stellen.

Q-Tech: Surprisingly different! Q-Tech stelt zich voortdurend de juiste vragen: Zijn onze klanten goed uitgerust? Kunnen we nog beter doen met de producten die we hen aanbieden? Hoe kunnen we de kleine dingen die we elke dag doen veiliger maken?

Het gerenommeerde en dynamische Nederlandse bedrijf is terug met een gloednieuw product: de Q-Top Carry System – Tube. Deze laadbuis is uniek in de markt! Ten eerste omdat het een Europese TÜV certificering krijgt, hetgeen een must-have is voor Q-Tech, omdat zij de veiligheid van de weggebruikers altijd centraal stelt.

Ten tweede vanwege het ontwerp, dat aerodynamisch, sterk en licht in gewicht is. De Q-Top Carry System – Tube heeft bovendien een zo laag mogelijke luchtweerstand, waardoor de montage op uw voertuig een minimaal effect heeft op het brandstofverbruik en actieradius.  Zoals we van Q-Tech mogen verwachten, heeft de extra lichte Carry System – Tube weer een modern design meegekregen, dat perfect aansluit bij de vormgeving van de andere Q-Tech producten.

We begonnen dit artikel met ‘Durf te veranderen’, hiermee duiden we ook op het feit, dat er momenteel nog altijd veel bedrijven zijn die voor het transport ongecertificeerde ‘plastic’ kokers, zoals rioolpijpen gebruiken. Bij een ongeval breken de plastic buizen en wordt de inhoud ervan een gevaarlijk projectiel voor mensen in de buurt! Daarentegen, de verstevigde eindkappen van de Carry System – Tube hebben een crashtest ondergaan en zorgen ervoor dat de inhoud veilig blijft in geval van een ongeluk.

Tenslotte is de Carry System – Tube 100% waterdicht, zodat ook lading die absoluut niet nat mag worden, droog en veilig op de eindbestemming aankomt. Als optie kan hij worden uitgerust met een slot om diefstal van de lading te voorkomen. De Q-Top Carry System Tube is verkrijgbaar in 3 maten (3, 4 of 6 m lengte) en is dus geschikt voor alle lichte bedrijfsvoertuigen op de Europese markt.

De Q-Top Carry System Tube is verkrijgbaar bij uw gebruikelijke concessiehouder of carrosseriebedrijf. Hij kan binnen 5 minuten op uw dak galerij of dak dragers worden gemonteerd.

Q-Tech biedt inmiddels een uitgebreid productgamma aan, dat door TÜV gecertificeerd is. Voor meer informatie over Q-Tech en haar andere producten, welkom op www.q-tech.eu