News

SUPRISINGLY DIFFERENT

Q-Tech & Altrex present Q-Top Get-Up ladder thumbnail

Q-Tech & Altrex present Q-Top Get-Up ladder

(Read more...)

22-4-2020 Q-Tech and Altrex: a unique collaboration leads to safer roof rack usage on commercial vehicles.

CORONA-UPDATE thumbnail

CORONA-UPDATE

(Read more...)

19-03-2020 Q-Tech follows the Corona-news closely.

Comfort bars TÜV certified thumbnail

Comfort bars TÜV certified

(Read more...)

TÜV-certification Q-Top Comfort bars succesfully finished.

Happy holidays thumbnail

Happy holidays

(Read more...)

Q-Tech is open during the Holidays.

Black Friday 2019 thumbnail

Black Friday 2019

(Read more...)

Once again Q-Tech has opted for a great promotion on Black Friday this year.

Comfort Bars thumbnail

Comfort Bars

(Read more...)

June 2019 - New in the Q-Top Family: Comfort Bars

Q-Tech opens new office thumbnail

Q-Tech opens new office

(Read more...)

June 2019 - Q-Tech will open her new office in Belgium!

Jolanda 12,5 years part of Q-Tech thumbnail

Jolanda 12,5 years part of Q-Tech

(Read more...)

March 2019 - Our appreciated colleague Jolanda has been part of the Q-Tech organisation for 12,5 years.

100.000 orders for Q-Tech thumbnail

100.000 orders for Q-Tech

(Read more...)

February 2019 - Q-Tech has received their 100.000th order, which was placed by Renault Nederland.

Teambuilding event thumbnail

Teambuilding event

(Read more...)

The office had a great evening teambuilding yesterday evening.

Renewed TÜV certificate thumbnail

Renewed TÜV certificate

(Read more...)

September 2018 - Q-Tech is proud again! Today the TÜV Süd organisation visited us to thoroughly test our standards and procedures. Once again, Q-Tech passed the strict TÜV standards which allows us to call ourselves TÜV certified for another year.  

Elk jaar worden immers vele mensen het slachtoffer van ongevallen tijdens het laden, lossen en vervoeren van materiaal. Al te vaak lijken de gewoonten die wij in de loop der generaties hebben aangenomen, de juiste manier van werken te zijn. Het is echter noodzakelijk onszelf regelmatig in vraag te stellen.

Q-Tech: Surprisingly different! Q-Tech stelt zich voortdurend de juiste vragen: Zijn onze klanten goed uitgerust? Kunnen we nog beter doen met de producten die we hen aanbieden? Hoe kunnen we de kleine dingen die we elke dag doen veiliger maken?

Het gerenommeerde en dynamische Nederlandse bedrijf is terug met een gloednieuw product: de Q-Top Carry System – Tube. Deze laadbuis is uniek in de markt! Ten eerste omdat het een Europese TÜV certificering krijgt, hetgeen een must-have is voor Q-Tech, omdat zij de veiligheid van de weggebruikers altijd centraal stelt.

Ten tweede vanwege het ontwerp, dat aerodynamisch, sterk en licht in gewicht is. De Q-Top Carry System – Tube heeft bovendien een zo laag mogelijke luchtweerstand, waardoor de montage op uw voertuig een minimaal effect heeft op het brandstofverbruik en actieradius.  Zoals we van Q-Tech mogen verwachten, heeft de extra lichte Carry System – Tube weer een modern design meegekregen, dat perfect aansluit bij de vormgeving van de andere Q-Tech producten.

We begonnen dit artikel met ‘Durf te veranderen’, hiermee duiden we ook op het feit, dat er momenteel nog altijd veel bedrijven zijn die voor het transport ongecertificeerde ‘plastic’ kokers, zoals rioolpijpen gebruiken. Bij een ongeval breken de plastic buizen en wordt de inhoud ervan een gevaarlijk projectiel voor mensen in de buurt! Daarentegen, de verstevigde eindkappen van de Carry System – Tube hebben een crashtest ondergaan en zorgen ervoor dat de inhoud veilig blijft in geval van een ongeluk.

Tenslotte is de Carry System – Tube 100% waterdicht, zodat ook lading die absoluut niet nat mag worden, droog en veilig op de eindbestemming aankomt. Als optie kan hij worden uitgerust met een slot om diefstal van de lading te voorkomen. De Q-Top Carry System Tube is verkrijgbaar in 3 maten (3, 4 of 6 m lengte) en is dus geschikt voor alle lichte bedrijfsvoertuigen op de Europese markt.

De Q-Top Carry System Tube is verkrijgbaar bij uw gebruikelijke concessiehouder of carrosseriebedrijf. Hij kan binnen 5 minuten op uw dak galerij of dak dragers worden gemonteerd.

Q-Tech biedt inmiddels een uitgebreid productgamma aan, dat door TÜV gecertificeerd is. Voor meer informatie over Q-Tech en haar andere producten, welkom op www.q-tech.eu