‘‘Een goed product moet geweldig worden’’.

Bij Q-Tech ontstaat een nieuw product aan de lunchtafel. Anders gezegd; kennis bundelen is onze kracht. Met een ervaren R&D-team en praktijkgerichte productspecialisten hebben we alle benodigde kennis in eigen huis.
Om het niveau van innovatie en de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden doen wij onze engineering zelf.

De combinatie van werktuigbouwkundige kennis en praktische ervaring leidt tot degelijke producten. Maar een nieuw Q-Tech product is pas levensvatbaar als het over de Surprisingly Different-factor beschikt. Een brainstormtraject dat elke keer weer tot verrassend mooie toegevoegde waarde leidt. Dat maakt onze producten geweldig.

Snelheid.

Waar mogelijk zorgen wij ervoor dat het assemblageproces en onze productie worden geautomatiseerd. Op deze manier proberen wij zo efficiënt mogelijk aan de slag te gaan.


Snelheid

Min

Minder variatie
Minder onderdelen
Minder processen
Minder voorraadbeheer
Minder assemblagestappen
Minder kosten

=

Plus

Hogere capaciteit
Snellere levering
Hogere omzet
Lagere operationele kosten
Hogere efficiency
Gezondere werknemers

Snelheid

Q-Box. De slimme verpakking.

Onze Q-Box is een uiterst veelzijdig verpakkingsmiddel. Deze verpakkingsdoos is zo slim ontwikkeld dat bijna al onze producten in één en dezelfde doos passen. Dat zorgt er ook voor dat de dozen in uw magazijn goed stapelbaar zijn. Zo kunt u het ordelijk wegzetten in uw magazijn, blijven de producten stofvrij en bespaart u ook de nodige vloeroppervlakte.

Daarnaast gaan wij voor een 100% schadevrije uitleveringsgraad! En dat kan, want door de inzet van  multifunctionele vulblokken wordt het product stootvast getransporteerd. Kans op schade is dus minimaal.

Surprisingly different.

Onze klanten willen wij een ervaring geven die voor een SMILE zorgen.
Daarom staan én gaan wij voor Surprisingly different.

Snelheid

Productondersteuning.

Met onze ruim 20 jaar aan ervaring in de bedrijfswagenaccessoire-sector hebben wij veel kennis en expertise opgebouwd. Wij delen onze kennis graag en geven u advies op maat. Q-Tech denkt altijd met u mee om samen tot een oplossing te komen, daar staan wij voor!