Nieuws

December 2023

Dé nieuwe Smart-Step Pro thumbnail

Dé nieuwe Smart-Step Pro

Wij zijn verheugd om onze nieuwste innovatie te introduceren, Een alles-in-één oplossing voor elke behoefte die u heeft voor uw bedrijfswagen. Onze gloednieuwe Smart-Step Pro, waar ergonomie, gebruiksgemak en functionaliteit bijeen komen.

Augustus 2023

Zwarte spoiler vanaf nu de norm thumbnail

Zwarte spoiler vanaf nu de norm

In onze voortdurende zoektocht naar verbetering hebben we besloten om de traditionele geanodiseerde aluminium spoilers voor onze Q-Top imperiaals te vervangen door zwart gepoedercoate aluminium spoilers. De zwarte spoilers passen hierbij beter in de Q-Tech huisstijl, waarbij al veel accessoires van de Q-Tech imperiaals in het zwart geleverd worden, zoals de opsteekrollen en ‘Carry Stops’ bijvoorbeeld. Naast hun nieuwe robuuste uiterlijk, zijn onze spoilers ook kwalitatief verbeterd. Er kan door de poedercoating geen aluminium corrosie meer plaatsvinden en de verbeterde verpakking zorgt ervoor dat de spoiler altijd krasvrij wordt aangeleverd. Een robuust uiterlijk en functionaliteit gaan hiermee hand in hand.

Juni 2023

Nieuwe montagemethode thumbnail

Nieuwe montagemethode

De montagetijd van een imperiaal besparen met maar liefst 20 minuten? Dat kan! Met onze nieuwe montagemethode zal de bedrijfswagen nóg sneller de weg op kunnen. De positionering van de steunen is al compleet voorbereid, waardoor aanzienlijke tijd bespaard wordt met de montage. Q-Tech denkt altijd met u mee!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7018863433823444992

April 2023

ID Buzz Cargo thumbnail

ID Buzz Cargo

De iconische ID Buzz Cargo bij Q-Tech! Wij hebben deze mooie ID Buzz in de werkplaats gehad om de laatste Q-Tech producten te ontwikkelen. Geïnteresseerd in onze Q-Top, Q-Step en Q-Safe producten voor de splinternieuwe ID Buzz Cargo? Wij hebben alles in huis om de iconische Buzz nog authentieker te maken met onze accessoires.

Oktober 2022

Q-Top Carry-Stop thumbnail

Q-Top Carry-Stop

Dé nieuwe Q-Top Carry-Stop! Een ladingstop die eenvoudig te plaatsen is op de dwarsdragers van een Q-Top imperiaal of op Q-Top allesdragers. Hiermee klemt u uw lading in een handomdraai vast op het dak. Door het unieke design is hij ook te combineren met een spanband om uw lading extra vast te snoeren. Benieuwd naar deze Carry-Stop?

Oktober 2022

Q-Top Carry System Tube, een oersterke en veilige transportbuis thumbnail

Q-Top Carry System Tube, een oersterke en veilige transportbuis

Lange materialen veilig op het dak van de bedrijfswagen vervoeren blijft een uitdaging. Sinds kort kan dat echter simpel & safe. Het Q-Top assortiment is uitgebreid met The Tube. Deze waterdichte koker is van geanodiseerd aluminium en heeft een diameter van 10 cm. Ideaal om lange materialen zoals pvc pijpen en koperen buizen te vervoeren. De kunststof zwarte uiteinden bevatten een vergrendelingsmechanisme en is onder de strengste veiligheidseisen gekeurd. Dicht is dus echt dicht. Surprisingly closed