Onze klanten

Imperiaal

Importeurs.

Importeurs ontzorgen wij. Dit doen wij door onze dienstverlening organisatiebreed op uw werkprocessen af te stemmen. Daarbij ligt de focus op efficiency in leveringen en centralisatie van administratieve stromen. Dat wij kwalitatief hoogwaardige producten uit voorraad leveren, is vanzelfsprekend. Inmiddels werken wij met diverse importeurs samen en is vertrouwen de basis voor lange termijn samenwerkingen.

Fabrikanten.

Fabrikanten willen met producten en onderdelen werken die een verlengstuk zijn van hun eigen product. Veilig, degelijk en van hoge kwaliteit. Bovendien moeten leveringen op tijd zijn. Keer op keer. Voertuigen die af-fabriek voorzien moeten worden van accessoires belevert Q-Tech on-time. Het is ook mogelijk om grote series direct aan de productielijn of assemblagefaciliteit uit te leveren.

Bedrijfswagendealers.

Met producten van onze merken Q-Top, Q-Step en Q-Safe heeft een (merk)dealer een keur aan functionele accessoires in huis. Voor alle bedrijfswagenmerken en – modellen zijn artikelen uit voorraad leverbaar. Met het grootste gemak maakt u van de bedrijfswagen van uw klant een efficiënte werkplek. Onze verkoopadviseurs geven u daarbij graag advies!

Wij leveren bedrijfswagenaccessoires voor o.a. Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Mercedes, MAN, Maxus, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota en Volkswagen.

Carrosseriebedrijven.

Carrosseriebedrijven en ombouwers leveren wij met onze Q-Top, Q-Step en Q-Safe een gamma aan hoogwaardig kwalitatieve bedrijfswagenaccessoires. Voor alle gangbare merken en modellen zijn onderdelen leverbaar uit voorraad.

Wij leveren niet aan particulieren en verwijzen hen graag naar onze wederverkopers.

Partner voordelen

Voor importeurs en fabrikanten is Q-Tech een ontzorgende logistieke partner. Met haar Q-Top, Q-Step en Q-Safe assortiment is zij het warehouse én de centrale distributeur. Financieel gezien wordt facturatie centraal aangeboden, gespecificeerd op onderliggend (dealer)niveau.

Qua productontwikkeling kunnen wij de productie en distributie van tailor made producten verzorgen. Commerciële diensten op het vlak van verkoop, logistiek en marketing zijn ook een optie. Bovendien is het mogelijk om in een online bestelomgeving te werken die uw look & feel heeft. Het online bestelsysteem is operationeel gezien de schakel tussen importeur, dealerbedrijven en Q-Tech.

Dat is waar wij voor staan: Surprisingly trustworthy.

Werken met Q-Tech.

Altijd uit voorraad.

Onze producten zijn ruim op voorraad, waardoor u binnen enkele werkdagen de nodige producten in huis heeft. Die zekerheid ontzorgt.

Losse stuks en partijen.

Onze faciliteiten zijn ingericht om zowel kleine als grote orders te verwerken. Eén klant direct helpen of het eigen magazijn aanvullen? Wij beleveren u op maat!

Degelijk verpakt.

De Q-Box is een multifunctionele verpakking geschikt voor meer dan 10 soorten producten. Met een slim ‘zweven-in-de-doos-concept’ worden de producten optimaal beschermd tijdens transport. In uw magazijn is de Q-Box goed herkenbaar!

Stapelbaar & Schaalbaar.

Veel van onze Q-Step en Q-Safe producten worden in de Q-Box verpakt. Daardoor zijn de dozen goed stapelbaar. Onze producten ordelijk en stofvrij wegzetten in uw magazijn bespaart tijd, geld en vloeroppervlak.

Digitaal gemak.

Bestellingen kunnen telefonisch of per e-mail geplaats worden. Bestellen in ons online systeem is mogelijk met een persoonlijke inlogcode. In uw eigen vertrouwde online omgeving kunt bestellen of prijzen en offertes inzien.

Onze Partners

CitroenDaciaFordMANIvecoFiatMercedesNissanOpelPeugeotRenaultStellantisMaxusToyotaVolkswagen​​​​​​​​​​​​​​